Skovhytten
Informationskennel

Hvor kan man købe cannabis olie I Danmark?

    Hjem  /  Livet  /  Hvor kan man købe cannabis olie I Danmark?

Hvor kan man købe cannabis olie I Danmark? Image

Hvor kan man købe cannabis olie I Danmark?

Der er mange der er lidt interesserede i at vide, hvor man kan købe sig til cannabis olie i Danmark. Selvom cannabis olie uden det aktive stof THC, er lovligt at sælge og bruge i Danmark, så er det stadig ikke mange butikker der vælger at have det til salg. Cannabis olie er et meget omdiskuteret emne lige i tiden, og man kunne godt forestille sig at de forskellige supermarkedskæder ikke tør blande sig i diskussionen ved at få varerne på deres hylder. Hvis man gerne vil købe den lovlige cannabis olie i Danmark, skal man enten lede online, eller i specialkost butikker eksempelvis helsekost butikker.

Når det så er sagt, så kunne det da være et super godt medie stunt, som fødevarekæde, at begynde at sælge cannabis olie i håndkøb. Der er rigtig mange danskere der tror at alt cannabis olie er ulovligt i Danmark, og hvis en supermarkedskæde begyndte at sælge olien, ville det helt sikkert skabe noget opmærksomhed.

Hvem køber cannabis olie?

Det er meget forskelligt hvem der køber olien. Nogle mener at der er en masse rigtig gode og sunde stoffer i hamp planten, og derfor spiser de olien som et kosttilskud til deres mad hver dag. Der er især mange der vælger at købe olien fordi de er syge, eller hvis de lider meget af stress eller andet. Der er mange der mener at deres cannabis dråber har hjulpet på deres problem, og der er nærmest ingen grænser for hvilken sygdom olien hat virket på. Det er ikke en olie der kan kurere sygdomme, men den kan dæmpe symptomer på en sygdom, og gøre livet med en sygdom meget bedre, dette er der i hvert fald mange der mener. Man behøver ikke være kriminel for at skaffe sig cannabis olie, man kan sådan set bare bestille det i håndkøb online eller henvende sig til den nærmeste butik der sælger det.

Er cannabis olie meget dyrt?

Der er også mange der tror at cannabis olie er meget dyrt. Igen må man her nævne, at den ulovlige cannabis olie med det aktive stof THC, er meget dyr og meget besværlig at få fat i, fordi den er ulovlig. Hvis man vælger at investere i den lovlige olie i stedet, er den faktisk ikke særlig dyr. Priserne regulerer sig selvfølgelig efter udbud og efterspørgsel, men man kan altså komme rimelig langt med en 100 kr. seddel.

Når man køber sin olie online skal man tage stilling til, om man vil have det som dråber eller om man vil have det som piller. Man kan få cannabis olie piller på samme måde som man kan få fiske olie på piller. Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved begge løsninger, og det afhænger meget af hvilken person type man er, og hvor meget man vil ofre for det. Der er mange der gerne bare vil have en nogenlunde billig løsning, og her er dråberne helt sikkert den bedste løsning. Hvis man gerne vil have det lidt mere bekvemt, er pillerne en god ide.

Skribent | skov Kommentarer | 0 Dato | marts 11, 2017

kategorier & tags

leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *