Skovhytten
Informationskennel

KIA PRO Ceed – Facelift og lækkert interiør

    Hjem  /  biler  /  KIA PRO Ceed – Facelift og lækkert interiør

KIA PRO Ceed – Facelift og lækkert interiør Image

KIA PRO Ceed – Facelift og lækkert interiør

Pro Ceed er en del af Ceed familien, men alligevel stadig sin helt egen. Bilen har fået et facelift, og kan nu præsenteres med udvendigt nyt design på både for- og bag kofanger.

KIA Pro Ceed fås ved Jørgen Hansen Biler i flere spændende farver, som Bronze metal, Black Pearl, Track Red, Planet Blue og Deluxe White. Den kører op til 21,3km/l ifølge EU normen, og deltager i A+ klassen, hvormed KIA PRO Ceed er en god økonomisk bil. KIA PRO Ceed kan købes hos JH-Biler til priser fra 171.407 kr.

Interiør af højeste kvalitet

Den nye KIA PRO Ceed er designet i Europa og produceret på en topmoderne fabrik i Slovakiet. Du kan derfor forvente at den, med højere kvalitet og mere komfort end tidligere, lever op til selv de aller højeste standarder.

Interiøret er fremstillet af materialer i høj kvalitet og har et instrumentpanel i blødt materiale som giver dig en førsteklasses kabine. Audioanlægget som kan afspille både CD/RDS Radio og MP3, er ratbetjent, og har også indgang til Bluetooth og USB/AUX og Ipod.

Luksus for chaufføren

PRO Ceed har fjernbetjent centrallås, og startes bare på en startknap. Både rat og førersæde kan elektrisk justeres og indstilles, så det giver den bedste komfort for dig. Mellem forsæderne er der armlæn, og så er der tilmed varme i begge forsæder og i rattet. Bilen kan fåes med en TFT LCD-farvedisplay skærm, som omfatter en nyttig kørecomputer. Forruden er en elrude og sidespejlende er el-justerbare og opvarmet, så her skal du som chauffør heller ikke overanstrenge dig. KIA har udstyret PRO Ceed med en masse elektroniske assistentsystemer, der gør det nemt for dig at bevare kontrollen over bilen, og sikre dermed fremragende køreegenskaber og kørekomfort.

Nye løsninger

Hvad end du fortrækker benzin- eller dieselmotor, sælges KIA PRO Ceed med motorer der yder 100-136 HK. Den nye PRO Ceed er fremstillet med vægtbesparende tiltag, for at brændstofeffektiviteten øges. Den nye KIA PRO Ceed er 3-dørs, hvilket giver bilen et mere sporty og frækt look.

Skribent | skov Kommentarer | 0 Dato | februar 27, 2017

kategorier & tags

leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *