Skovhytten
Informationskennel

Min historie om folie i Frederikshavn

    Hjem  /  Erhverv  /  Min historie om folie i Frederikshavn

Min historie om folie i Frederikshavn Image

Min historie om folie i Frederikshavn

Første dag jeg mødte folie i Frederikshavn eller omegnen

Jeg husker første gang jeg blev introduceret til folie. Det er en dag jeg aldrig vil glemme. Dagen gjorde indtryk på mig. Den ændrede mit liv. Alt dette på grund af folie. Folie har en særlig evne på folk. Den vækker de inderste tanker, som man aldrig selv har kunnet finde. Tankerne var ikke andet end folie, samt den indre kærlighed man havde haft til det. Nå, men nok om dagen. Lad mig fortælle jer om dagen. Den dag. Den skønne dag, hvor jeg blev introduceret til folie og hvordan det skete i Frederikshavn.

Det var en mandag morgen. Solen var småligt ved at stå op, og den skinnede på mig og den smukke by af Frederikshavn. Der var også gnomer rundt omkring. De havde en mærkelig tendens til at lave ild, sådan lige når det passede dem. Rigtig meget ild, som blev til aske, og derefter rejste sig som Fønix. Det var helt og aldeles vanvittigt. Og der lå folien og reflekterede lyset, så det blev helt utroligt og blaffende vanvittigt meget skarpere og blændede mig. Folien var vild.

Jeg gik videre ned ad landevejen, hyggede mig. Så blev det lige pludselig helt og aldeles overdrevet sindssygt amok agtig skræmmende og spooky og lidt folie. Det blev dunkelt, fordi solen ikke skinnede mere, og det var helt sindssygt mørkt, så man skulle have selvlysende piktogrammer for overhovedet at kunne se noget som helst andet end det dunkelragende sorte folie agtige mørke, som lagde sig over den meta herre voldsomt duggende dunkle sorte mørke, hvor man skulle bruge selvlysende piktogrammer for at se gennem den åh så skræmmende farlige spooky uhyggelige folie, som lagde sig over det hele der bare var der og hygge sig, så det bare havde grineren nok alligevel mand.

Du kan købe folie her.

Nok om historien der fandt sted i Frederikshavnsområdet

Anyway, den historie var den allerførste gang jeg blev introduceret til den fantastiske verden af folie. Folie er et materiale man kan bruge til forskellige ting, men det du kender det bedst for er uden tvivl sådan nogle små skilte, som man ser rundt omkring på forskellige biler (specielt de flotte af dem. Hvorfor er de flotte? Fordi de har folie!) Folie er altså noget der primært bruges til forskellige ting som fede ting på biler. Så hvis du er en person som ejer en bil og rigtig gerne vil opleve hvad det vil sige, at have sin egen meta fede bil som får alle til at dreje hovedet og kigge på den? Så skal du straks kigge på forskellige sider på nettet og få købt den fantastiske ting, som er folie. De kan fås rigtig billige og man kan bare ikke rigtig lade være med at gøre det. Den eneste advarsel jeg har er, at du skal passe meget på, for du kan sagtens blive så glad for folie at du aldrig vil gå uden det. Du vil måske begynde at lide af standarder der er blevet for høje til hverdagslivet. Men det er den fare der er forbundet med den fantastiske folie.

Skribent | skov Kommentarer | 0 Dato | maj 21, 2017

kategorier & tags

I Erhverv

Om

leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *