Skovhytten
Informationskennel

Ønsk dig en saftpresser til jul

    Hjem  /  Livet  /  Ønsk dig en saftpresser til jul

Ønsk dig en saftpresser til jul Image

Ønsk dig en saftpresser til jul

Hvis man går op til jul og ikke rigtigt ved, hvad man skal ønske sig, så kan det være en rigtig god idé at tænke i lidt praktiske baner. Der er nemlig ønsker, som man kan have glæde af i noget længere tid end andre. Dette kan eksempelvis være diverse former for køkkenudstyr, som man har brug for i dagligdagen. Her kunne være tale om mange forskellige redskaber, men i disse dage er det især en saftpresser eller en såkaldt juicer, som pryder de danske ønskelister. Det er dog heller ikke en helt dårlig idé at ønske sig en af disse maskiner, da den vil gøre det betydeligt nemmere at få en masse sunde og gode vitaminer indenbords. Mange har en travl hverdag, hvor det er svært at nå at spise morgenmad eller lignende. Her er det rigtig smart blot at drikke en hjemmelavet saft, som rummer alt det, som man har brug for.

En anden fordel ved at ønske sig en sådan saftpresser netop til jul er, at man typisk har levet lidt for godt og usundt i juletiden. Mange oplever at tage et par ekstra kilo på i denne periode, og det kan godt være svært at komme af med disse igen. Mange benytter starten af det nye år på at få gode og sunde vaner. Det kan eksempelvis være i form af mere motion. Her melder rigtig mange mennesker sig ind i et fitnesscenter, så de kan træne lige så meget, som de har lyst til. Andre nyder at løbe en tur, ude i det vinterkolde vejr. Begge dele er udemærkede metoder til at forbrænde nogle af julens mange kalorier. Men motion i sig selv er ikke nok, man må også huske at spise sundt og varieret. Her kan en saftpresser gøre en kæmpe forskel.

Find en saftpresser på tilbud.

Lav sund juice med din egen saftpresser

Når man har en saftpresser, så har man mulighed for at lave sin helt egen juice, med alle de grøntsager, som man bedst kan lidt. Mange vælger at kombinere frugter og grøntsager, så man får det bedste med fra begge verdener. I disse år er det også meget populært at peppe sin saft op med noget sundt ingefær eller lignende. Mange laver også saft af både spinat, rødbeder, kål og meget mere. Man kan blot prøve sig frem, indtil man finder den kombination, som man synes allerbedst om. Mange laver den samme juice om og om igen, fordi den er blevet så god.

Få inspiration til brug af din saftpresser

Har man anskaffet sig en saftpresser, og er på helt bar bund med, hvad man skal putte i den, så er der masser af hjælp at hente. Der findes diverse opskrifter på saft og juice i både sunde og mindre sunde varianter. På denne måde har man både et sundt alternativ til sodavand og en mere syndig saft til festlige anledninger. Det bliver både billigere og nemmere at lave saft, hvis man anskaffer sig sin egen saftpresser.

Skribent | skov Kommentarer | 0 Dato | januar 17, 2017

kategorier & tags

leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *