Skovhytten
Informationskennel

Tøj til enhver kvindes smag

    Hjem  /  Tøj  /  Tøj til enhver kvindes smag

Tøj til enhver kvindes smag Image

Tøj til enhver kvindes smag

Er du på udkig efter noget nyt tøj? Der findes en masse lækre mærker til kvinder og derfor kan det være svært at finde ud af, hvilke mærker, som man skal gå efter. Nogle af de mest populære tøjmærker er tøj fra bl.a. Vera Moda, Vila, Just Female, Mads Nørgaard, Modström, Saint Tropez, Sisters Point og meget mere. Populære tøjmærker svinger naturligvis fra alder til alder, og det er også individuelt hvilken tøjstil, som den enkelte kvinde har. Du kan købe dem på Vuuh.dk.

Kvindetøj til alle slags kvinder:

Det er meget individuelt hvilket slags tøj, der passer til den enkelte kvinde. Kvindefiguren har meget at sige i forhold til, hvad der kommer til at fremhæve ens krop på den bedste måde. Hvis man gerne vil fremhæve sin talje, så er en kort jakke et godt valg. En kort jakke gør, at der fokuseres mere på benene. Hvis man gerne vil have fremhævet ansigtet, så bør man købe en skjorte. Skjorten er med til at der kommer en åbning i halsen således, at ansigtet kommer i fokus. Hvis man gerne vil have fremhævet numsen, så er det tætsiddende bukser, som man skal iføre sig. Hvis man finder en bluse, som man kan stoppe i bukserne, så er der helt fokus på numsen. Hvis du er til neutrale farver så som hvid, grå og sort, så kan du nemt peppe dit look op. Ved at tage smykker på, så kommer man til at se mere festlig ud.

At vælge tøj der klæder dig:

Kvinder kan købe meget forskelligt slags tøj, både bukser, strømpebukser, leggins, nederdele, kjoler, trøjer, toppe, T-shirts og meget andet. Det er vigtigt, at man er klar over hvad der passer til ens kropsbygning. På denne måde sikrer man sig, at tøjet sidder godt. Tætsiddende bukser klæder f.eks. ikke alle slags kvinder. Hvis man spørger en ekspedient til råds, så vil vedkommende sige, at man skal gå efter farver og vælge tøj, der fremhæver kropsbygningens bedste træk. Kvinder har tildens til, at vælge det samme slags tøj og de samme farver. Det kan være en god ide, at få en ekspedient til at hente noget tøj, der passer til din kropsbygning eller få en veninde til at finde noget forskelligt tøj, som du skal prøve.

Kvinder kan have forskellige slags kropsbygninger. Hvis du har æblefacon, så gælder det om at fremhæve benene, arme og barm. Det kan være en ide, at finde nogle højtaljede bukser, så numsen bliver fremhævet samt tætsiddende bluse, så barmen bliver markeret. Hvis du har pærefacon, så skal der fokuseres på overkroppen, da det kan være svært at finde passende bukser til både lår og numse. Der skal være et langt større fokus på overkroppen, hvilket betyder, at en farverig bluse vil være et genialt valg. Højde har også en vigtig rolle at spille i forbindelse med tøjvalg. Hvis man er høj, så kan det være en god ide at gå med lavtaljede bukser, så man ikke kommer til at se højere ud, end man er. Hvis man til gengæld er lav, så anbefales det, at finde højtsiddende bukser. På denne måde bliver benene fremhævet, så man ser højere ud. Et par højhælede sko kan give det sidste præg, så man ikke virker lille.

Skribent | skov Kommentarer | 0 Dato | december 17, 2017

kategorier & tags

I Tøj

Om

leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *